Faliyetler

ORDU İLİ GÖLKÖY İLÇESİ DAMARLI BELDESİ, ÇEVRE KÖYLERİ DERNEĞİMİZİN TOPLANTI BİNASININ İNŞAATİNİ TAHMİNİ 05 04 2012 TARİHLERİ ARASINDA BİTİRMEYİ HEDEFLİYOR VE AKABİLİNDE İNŞAALLAH MAYIS AYI İÇERİSİNDE TARİHİ BELLİ OLMAMAKLA BERABER TÜM İSTANBULDAKİ HEMŞERİLERİMİZİ DAVET EDEREK GÖRKEMLİ BİR AÇILIŞ YAPMAYI PLANLIYOTUZ ŞİMDİDEN TÜM HEMŞERİLERİMİZE ŞAHSIM VE DERNEĞİN KURULUŞUNDA BİZLERE MADDİ MANEVİ DESTEK VEREN KURUCU ÜYELERİMİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Ayhan ÇELENK

Faliyetler için 2 cevap

1. İrfan KARAMEŞE der ki:

Herkese saygı ve selamlarımı sunarım,
    Öncelikle derneğin kuruluşunda ve bu zamana kadar kat edilen yolda emek harcayan arkadaşlarımıza ve derneğimize gönül veren üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Yapılan etkinlikler damarlı ve çevre köylerinin yıllarca hasret kaldığı etkinliklerdir, planlanan işleri site içerisinde yayımlanıp üyelerimize arz edilirse üyelerimiz hem çalışmaları takip etme hemde yapılacak çalışmalar için düşüncelerini aktarabilirler. Site üzerinde acil yada önemli duyuruların site ziyaretçilerine ulaştırılabileceği bir link tasarlanabilir mi acaba.. Ayrıca bayrağımızı da unutmayalım derim.. Bu bir reklam değildir aksine birliğin beraberliğin göstergesidir.
    Herkese hayırlı ramazanlar ve sağlık sıhhat dolu bayramlar dilerim